SMK NU Darma Aji

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Darma Aji
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69947287
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Suryanegara No. 01 Rt/Rw. 13/03, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Darma Aji nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Suryanegara No. 01 Rt/Rw. 13/03, Kalurahan/Désa Legok Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947287.


Alephbet Edu.png