SMK NU Darussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Darussalam
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69942788
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Irigasi Timur Sukareja, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Darussalam nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Irigasi Timur Sukareja, Kalurahan/Désa Lempuyang Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69942788.


Alephbet Edu.png