SMK NU Darussalam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Darussalam
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69942788
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Irigasi Timur Sukareja, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Darussalam nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Irigasi Timur Sukareja, Kalurahan/Désa Lempuyang Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69942788.


Alephbet Edu.png