SMK NU Lemah Ayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Lemah Ayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69889032
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mundu Desa Lemah Ayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Lemah Ayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mundu Desa Lemah Ayu, Kalurahan/Désa Desa Lemah Ayu Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69889032.


Alephbet Edu.png