SMK NU Pembangunan Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Pembangunan Bongas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69831539
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H. Antari Blok Penanggul Ds. Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Pembangunan Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. H. Antari Blok Penanggul Ds. Bongas, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69831539.


Alephbet Edu.png