SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268575
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kyai Haji Hasyim Asyari Nomor 9, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kyai Haji Hasyim Asyari Nomor 9, Kalurahan/Désa Kedungwungu Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268575.


Alephbet Edu.png