SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20268575
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kyai Haji Hasyim Asyari Nomor 9, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nahdlatul Ulama Krangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kyai Haji Hasyim Asyari Nomor 9, Kalurahan/Désa Kedungwungu Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268575.


Alephbet Edu.png