SMK Nahdlatul Ulama Losarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nahdlatul Ulama Losarang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69849580
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Santing, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nahdlatul Ulama Losarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Santing, Kalurahan/Désa Santing Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69849580.


Alephbet Edu.png