SMK Nahdlatul Ulama Losarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nahdlatul Ulama Losarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69849580
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Santing, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nahdlatul Ulama Losarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Santing, Kalurahan/Désa Santing Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69849580.


Alephbet Edu.png