SMK Nurur Rahmah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nurur Rahmah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69946817
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Bongas Rt.01 Rw.01, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nurur Rahmah nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Bongas Rt.01 Rw.01, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69946817.


Alephbet Edu.png