SMK Nurur Rahmah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nurur Rahmah
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69946817
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Bongas Rt.01 Rw.01, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nurur Rahmah nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Bongas Rt.01 Rw.01, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69946817.


Alephbet Edu.png