SMK Nusa Mangga Suci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nusa Mangga Suci
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69873706
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiBlok Jarong Kidul, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nusa Mangga Suci nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok Jarong Kidul, Kalurahan/Désa Kalensari Kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69873706.


Alephbet Edu.png