SMK Nusa Mangga Suci

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nusa Mangga Suci
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69873706
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Blok Jarong Kidul, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nusa Mangga Suci nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok Jarong Kidul, Kalurahan/Désa Kalensari Kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69873706.


Alephbet Edu.png