SMK Nusantara Akhfas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nusantara Akhfas
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69939998
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Pelabuhan No. 004, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nusantara Akhfas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Pelabuhan No. 004, Kalurahan/Désa Dadap Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69939998.


Alephbet Edu.png