SMK Nusantara Akhfas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Nusantara Akhfas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69939998
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Pelabuhan No. 004, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Nusantara Akhfas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Pelabuhan No. 004, Kalurahan/Désa Dadap Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69939998.


Alephbet Edu.png