SMK PGRI I Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK PGRI I Haurgeulis
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69919132
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Jenderal Sudirman No. 06 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK PGRI I Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jenderal Sudirman No. 06 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Sumbermulya Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69919132.


Alephbet Edu.png