SMK PGRI I Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK PGRI I Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69919132
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Jenderal Sudirman No. 06 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK PGRI I Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jenderal Sudirman No. 06 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Sumbermulya Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69919132.


Alephbet Edu.png