SMK Republik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Republik
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69957088
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Blok 9 Rt 02 Rw 04, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Republik nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok 9 Rt 02 Rw 04, Kalurahan/Désa Wanakaya Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69957088.


Alephbet Edu.png