SMK Republik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Republik
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69957088
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiBlok 9 Rt 02 Rw 04, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Republik nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok 9 Rt 02 Rw 04, Kalurahan/Désa Wanakaya Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69957088.


Alephbet Edu.png