SMK Ristek Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Ristek Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69952350
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pamayahan Blok Pdam, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Ristek Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pamayahan Blok Pdam, Kalurahan/Désa Pamayahan Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69952350.


Alephbet Edu.png