SMK Ristek Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Ristek Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69952350
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pamayahan Blok Pdam, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Ristek Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pamayahan Blok Pdam, Kalurahan/Désa Pamayahan Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69952350.


Alephbet Edu.png