SMK Taruna Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Taruna Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69952016
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya By Pass Tambi Lor, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Taruna Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya By Pass Tambi Lor, Kalurahan/Désa Tambi Lor Kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69952016.


Alephbet Edu.png