SMP Negeri 23 Surabaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMP Negeri 23 Surabaya nyaéta sakola sekundér kahiji nagara di propinsi Jawa Wétan, Indonésia.

Fasilitas[édit | édit sumber]

Rupa-rupa fasilitas nu dipiboga SMP Negeri 23 Surabaya:


Nulis.jpg