Sakambang, Wanayasa, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sakambang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanWanayasa

Sakambang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wanayasa, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg