Salakaria, Sukadana, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Salakaria
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSukadana

Salakaria nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukadana, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg