Sam Taylor-Johnson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sam Taylor-Johnson
OBE
Taylor-Johnson, 2010
GumelarSamantha Louise Taylor-Wood
4 Maret 1967 (1967-03-04) (yuswa 53)
Croydon, London, Inggris
Alma materBeacon Community College
Universitas London
PagawéanAktris, sutradara
Taun aktip1993–ayeuna
Pasangan
Anak4

Samantha Louise Taylor-Johnson,[1] OBE (née Taylor-Wood, gumelar 4 Maret 1967; umur 53 taun) mangrupa juru film sareng fotografer Inggris. Debut pilem fitur primitipna sumping dina taun 2009 kalayan Nowhere Boy, hiji pilem dumasar kana pangalaman budak leutik tina The Beatles panulis lagu sareng penyanyi John Lennon. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji grup seniman anu katelahna Young British Artists.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Dahvi Shira. "Aaron Johnson Marries Sam Taylor-Wood". People. Diakses tanggal 22 June 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan