Samagaha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Poto nalika samagaha taun 1999

Samagaha atawa Gerhana Panonpoé téh kajadian katutupna cahya Panonpoé ka Marcapada alatan kahalangan Bulan.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

Umum[édit | sunting sumber]

Kasalametan panon[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg