Sambongpari, Mangkubumi, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sambongpari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanMangkubumi

Sambongpari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Mangkubumi, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg