Sarampad, Cugenang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sarampad
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuSambas Nuralam Pieter
Pangeusi22778

Sarampad nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg