Sarampah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Sarampah nyaéta sebutan pikeun méh kabéh nu sok dipaké dadampar dampal suku jelema jero leumpang, contona selop, bakiak, tarumpah, sendal, gamparan, sapatu, jrrd.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.
Nulis.jpg