Sarampah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sarampah nyaéta sebutan pikeun méh kabéh nu sok dipaké dadampar dampal suku jelema jero leumpang, contona selop, bakiak, tarumpah, sendal, gamparan, sapatu, jrrd.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.
Nulis.jpg