Sarampah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sarampah nyaéta sebutan pikeun méh kabéh nu sok dipaké dadampar dampal suku jelema jero leumpang, contona selop, bakiak, tarumpah, sendal, gamparan, sapatu, jrrd.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.
Nulis.jpg