Sarijadi, Sukasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sarijadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanSukasari

Sarijadi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sukasari, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.