Sarijaya, Majalaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sarijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanMajalaya

Sarijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.