Sarwendah Tan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sarwendah
GumelarWenda Tan
29 Agustus 1989 (1989-08-29) (yuswa 32)
Indonésia Jambi, Indonesia
Ngaran landianWenda ChiBi, Wendah
PagawéanPenyanyi, aktris, model, guru mandarin
Taun aktip2010–ayeuna
AgamaKristen
PasanganRuben Onsu (m. 2013)
MitraCherrybelle (2011-2012)
AnakBetrand Peto Putra Onsu
Thalia Putri Onsu
Thania Putri Onsu
KolotnaHendrik Lo
Rospita Tjoa

Sarwendah Tan (gumelar di Jambi, 29 Agustus 1989; umur 32 taun) nyaéta modél sareng guru mandarin. Taun 2012 bareng sareng Devi Noviaty pensiunan ti grup musik Cherrybelle sareng duo anu disebut WenDev dibentuk tapi wenda milih henteu solo. Sateuacan cicing di Jakarta, kolotna asalna ti Jambi. Wendah kawin ka Ruben.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Ruben Onsu dan Wenda Tunangan". August 13, 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg