Saté embé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Saté embé

Saté embé nyaéta saté nu dijieun tina bahan utama daging embé. Éta daging saté ditiiran ku sujén nu rada badag. Geus ditiiran tuluy digalokeun kana bungbu, geus kitu dibeuleum. Ieu saté embé sakapeung mah sok pahili jeung saté domba. Ari bungbuna biasana mah sambel kécap atawa sambel suuk. Disuguhkeun sok jeung sangu, lontong, atawa kupat.


Foodlogo2.svg