Saté domba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Saté embé nyaéta saté nu dijieun tina bahan utama daging domba. Éta daging saté ditiiran ku sujén nu rada badag. Geus ditiiran tuluy digalokeun kana bungbu, geus kitu dibeuleum. Ieu saté domba sakapeung mah sok pahili jeung saté embé. Ari bungbuna biasana mah sambel kécap atawa sambel suuk. Disuguhkeun sok jeung sangu, lontong, atawa kupat.


Foodlogo2.svg