Sawangan, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sawangan

Peta lokasi Kacamatan Sawangan
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Camat -
Lega 26,19 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 159.613 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sawangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png