Sawangan, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sawangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega26,19 Kilométer pasagi
Pangeusi159.613 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.03
Désa/kalurahan-

Sawangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.