Segaramakmur, Tarumajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Segaramakmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya

Segaramakmur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg