Lompat ke isi

Selaawi, Selaawi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Selaawi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Selaawi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSelaawi

Selaawi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Selaawi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]