Lompat ke isi

Selaawi, Talégong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Selaawi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Selaawi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTalégong

Selaawi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talégong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]