Sempur, Pléréd, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Sempur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPléréd

Sempur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg