Senén, Senén, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Senén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanSenén

Senén nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Senén, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg