Serdang, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Serdang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanKemayoran

Serdang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg