Seririt, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Seririt
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega11,178
Pangeusi72.190 (2016, jiwa), 63.572 (2010, jiwa) Sunting ini di Wikidata
Kode Kemendagri51.08.02
Désa/kalurahan-

Ari Seririt nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81153.

Citakan:Seririt, Buleleng