Seririt, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Seririt

Peta lokasi Kacamatan Seririt
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega 11,178
Jumlah pangeusi 72.190 (2016, jiwa), 63.572 (2010, jiwa) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Ari Seririt nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81153.

Citakan:Seririt, Buleleng