Serua, Bojongsari, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Serua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanBojongsari

Serua nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bojongsari, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg