Setia Asih, Tarumajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Setia Asih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya

Setia Asih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg