Setiamulya, Tarumajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Setiamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya

Setiamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg