Shirvan (kota)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
"Əli Bayramlı", "Ali Bairamly", jeung varian lianna ngarah ka dieu; pikeun patempatan lian nu ngaranna éta, tingali Əli Bayramlı (disambiguasi).

Koordinat: 39°55′55″N 48°55′13″E / 39.93194°N 48.92028°E / 39.93194; 48.92028

Shirvan

Şirvan
Ségel resmi Shirvan
Ségel
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Kota Shirvan
Lega
 • Total 72.7 km2 (28.1 sq mi)
Luhurna 12 m (42 ft)
Pangeusi
 (2010)[2]
 • Total 78.100
Zona wanci UTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST) UTC+5 (AZT)
Ramatloka http://www.shirvan-ih.gov.az

Shirvan (Basa Azerbaijan: Şirvan, saméméh 1938: Zubovka, ti 1938 nepi ka 2008: Ali Bayramli, Basa Azerbaijan: Əli Bayramlı, atanapi Basa Arab: Shakhverdi, nyaéta hiji kota di Azerbaijan. Ngaran baheulana, Ali Bayramli, mangrupa panghormatan pikeun Ali Bayramov. Kota ieu dirobah ngaranna jadi Shirvan ku kaputusan Parlemén Azerbaijan dina 25 April 2008.[3][4]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Shirvan (city)


Citakan:Azerbaijan-geo-stub