Sidamulih, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sidamulih

Peta lokasi Kacamatan Sidamulih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Pangandaran
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Sidamulih nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Citakan:Sidamulih, Pangandaran


Nuvola filesystems folder home.png