Sidamulih, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sidamulih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPangandaran
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.18.10

Sidamulih nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Citakan:Sidamulih, Pangandaran