Sidamulya, Jalaksana, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sidamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanJalaksana

Sidamulya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jalaksana, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.