Siluman, Pabuaran, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Siluman
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPabuaran

Siluman http://www.desasiluman.co.cc nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pabuaran, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg