Simpang, Takokak, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Simpang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanTakokak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDeden

Simpang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Takokak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg