Simpangan, Cikarang Utara, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Simpangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Kalér

Simpangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Kalér, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Cikarang Kalér, Bekasi