Simple Plan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kénca ka katuhu: Chuck Comeau, Jeff Stinco, Pierre Bouvier, Sébastien Lefebvre, David Desrosiers

Simple Plan nyaéta salah sahiji grup musik aliran punk-pop acts asal Kanada anu kawilang suksés[1]. Anggotana nyaéta Pierre Bouvier (vokal), Jeff Stinco (gitar), David Desrosiers (bass), Sebastien Lefebvre (gitar), jeung Chuck Comeau (drum)[1].

Awal Kabentuk[édit | édit sumber]

Awalna Bouvier jeung Coméau nyaéta personil grup musik Reset anu harita kasohor pisan di Kanada, malah mah kungsi tur bareng MxPx, Teen Foot Pole jeung Face to Face[1]. Terus Coméau kaluar lantaran hayang kuliah, tapi dua taun kahareupna Coméau kaluar ti kuliahna terus gawé bareng jeung Stinco sarta Lefebvre pikeun nyieun grup musik anyar[1]. Bouvier anu masih kénéh jadi personil Reset ahirna ngiluan jeung proyék Coméau sabada papanggih di Sugar ray Show[1]. Desrosiers ogé teu poho diajakan, sanggeus limaanana ngumpul, ti harita lahir grup musik Simple Plan anu nepi ka ayeuna can kungsi gonta-ganti personil[1].

Diskografi Album[édit | édit sumber]

Simple Plan ngadadak kasohor sabada ngarilis album No Pads, No Helmets...Just Balls anu dirilis tanggal 19 Maret 2002 kalayan label rekaman nyaéta Atlantic[2]. Suksés ieu diteruskeun di Album kaduana anu dijudulan Still not Getting any anu dirilis tanggal 26 Oktober 2004 kalayan label rekaman Lava Records[2]. Lagu andalan dina ieu album nyaéta Welcome to My Life[2]. Taun 2008, Bouvier, spk ngarilis album anu judulna Simple Plan[2]. Anu pamungkas, Simple Plan ngarilis albm Get Your Heart On! tanggal 21 Juni 2011[2].

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f (en)Biografi Simple plan (diaksés tanggal 4 Nopémber 2011)
  2. a b c d e (en)Diskografi Simple Plan (diaksés tanggal 4 Nopémber 2011)


Nulis.jpg