Sinar Béntang, Sagaranten, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sinar Béntang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSagaranten

Sinar Béntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sagaranten, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg