Sindanghayu, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sindanghayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBanjarsari

Sindanghayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg