Sindangjaya, Arcamanik, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sindangjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanArcamanik

Sindangjaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Arcamanik, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg