Lompat ke isi

Sindangsari, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sindangsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sindangsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBanjarsari

Sindangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.