Lompat ke isi

Sindangsari, Cigedug, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sindangsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sindangsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCigedug

Sindangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigedug, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]