Sindangsari, Cikaum, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sindangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCikaum
Pamaréntahan
 • Nami KuwuS A E P U D I N
 Sekretaris Desa = EEN HERMANA
 KAUR Pemerintahan = RONI GUMILAR
 KAUR Ekbang = SAPRUDIN
 KAUR KESRA = CASPUDIN
 KAUR Keuangan = IWAN WAHYUDI
KAUR Umum = SURYADI
Pangeusi4269
Kapadetan1083 Ha

Sindangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.