Sindangsari, Cikaum, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Sindangsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Cikaum
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu

S A E P U D I N

 Sekretaris Desa = EEN HERMANA
 KAUR Pemerintahan = RONI GUMILAR
 KAUR Ekbang = SAPRUDIN
 KAUR KESRA = CASPUDIN
 KAUR Keuangan = IWAN WAHYUDI
KAUR Umum = SURYADI
Pangeusi 4269
Kapadetan 1083 Ha

Sindangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg